There it is! És aquí!
Busca i troba en Anglès i Català

Bilingual book for babies, toddlers and children in English and Catalan

Com va sorgir la idea?

Originalment, aquest llibre era un regal per la meva filla. Estava convençuda de que podia agradar a molts altres nens i nenes petits/es, així que vaig decidir publicar-lo per a què tots poguessin gaudir-ne.

La meva petita de 2 anys està totalment enamorada dels llibres «busca i troba». A més, li agraden molt les imatges reals, possiblement degut a l’enfocament Montessori que tenim a casa. La nostra familia és multilingüe, sent els tres idiomes principals el castellà, l’anglès i el català (som de família catalana i vivim al Regne Unit des de fa bastants anys). Així que… per què no crear un llibre bilingüe busca i troba amb imatges reals? Vaig començar a fer fotografies d’allò que tenim a casa. Vaig fer servir una càmera professional, un ordinador i molt amor!

Espero que aquest llibre també porti tanta felicitat a la vostra família!

Característiques

★ Aprèn anglès jugant

★ Més de 160 coses que trobar

18 temàtiques diferents: casa, menjar, animals, colors, números, roba, instruments, joguines, i molt més!

★ Promou el desenvolupament de la comunicació

La gent opina dels llibres d'aquesta sèrie...

Es un libro muy completo para aumentar su vocabulario en inglés (y en español), además no solo se trata de aprender palabras, si no de contabilizarlas. Por ejemplo: two sheep, a cat, four glitter tubes. ¡Un 10!​
Vanessa
Interesante, educativo y didáctico. Es un libro ideal para aprender vocabulario a cualquier edad y muy útil para los más pequeños ya que aprenden jugando. Buena idea utilizar fotografías de objetos reales que se pueden encontrar en casa. Es una buena ayuda tanto para aprender inglés y castellano como para ampliar vocabulario. Una buena opción para regalar.
Client d'Amazon
Excelente libro para la educación bilingüe y para despertar la curiosidad de los niños pequeños
Patricia (traduït)
Un libro muy necesario y útil. El primero bilingüe que he encontrado.
Roser
Lo compré para mi bebé de 16 meses. Le gusta señalar las imágenes que reconoce. Ideal para aprender colores y números también.
Lynsay (traduït)
Molt bé per a la meva filla de 7 anys. Aquest llibre és una motivació més per a llegir i millorar la ortografia tant en català com en anglès.
Andrea

Aconsegueix el teu!

Al fer click, seràs redirigit/da a la pàgina d’Amazon del país que seleccionis:

Per a qualsevol consulta, no dubtis en enviar un correu a

martaalmansabooks@gmail.com